Tandartsgroothandel

Tandartsgroothandel beschikt over groot assortiment

Waar u ook naar op zoek bent, bij onze tandartsgroothandel vindt u een groot assortiment met tandartsbenodigdheden. Denk aan lachgas, benodigdheden voor hand- en hoekstuk reparaties en materiaal om röntgen foto’s mee te maken. Radiografische beeldvorming is een belangrijk onderdeel voor het stellen van een diagnose en voor de behandelplanning. De mogelijkheden van röntgen foto’s zijn eindeloos en er zitten veel voordelen aan verbonden ten op zichtte van vorige technologieën. In de webshop van onze tandartsgroothandel vindt u verschillende materialen waardoor u betrouwbaar en efficiënter röntgen foto’s kunt maken. Neem een kijkje in de webshop en bestel het materiaal dat bij uw praktijk past!

Waar let u op bij het bestellen van röntgen apparatuur bij de tandartsgroothandel?

Om het bestellen van röntgen apparatuur bij onze tandartsgroothandel iets gemakkelijker voor u te maken zetten wij een aantal tips voor u op een rijtje. Als u bijvoorbeeld nog steeds gebruik maakt van traditionele röntgenfoto’s, loont het om eens de digitale mogelijkheden te verkennen. Als u al digitale röntgenfoto’s maakt, kunt u kijken of het de moeite waarde is om te upgraden naar een geavanceerder systeem. Bij het maken van de keuze is het goed om af te wegen of de nieuwe apparatuur ervoor zorgt dat u uw werk efficiënter kunt uitvoeren. Ook is het handig om te bekijken of er nieuwe deuren worden geopend op het gebied van diagnostiek of behandeling planning.

Tandartsgroothandel

Refurbished apparatuur bestellen bij de tandartsgroothandel

Naast de nieuwe tandartsbenodigdheden bieden wij ook refurbished tandartsapparatuur aan. Dit zijn producten die al eens eerder zijn gebruikt. Door een opknapbeurt van onze experts zijn ze weer zo goed als nieuw. Voordat ze in de webshop komen te staan, worden ze eerst uitgebreid gecontroleerd, gerepareerd en getest. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een kwalitatief goed product koopt. Het voordeel van het aanschaffen van refurbished apparatuur is dat u een stuk voordeliger uit bent. Ook draagt u zo een steentje bij aan het milieu. Er hoeven nu namelijk geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden om een nieuw product in elkaar te zetten. Bekijk ons assortiment met refurbished producten in de webshop van onze tandartsgroothandel!