Diplomat

Het productportfolio van DIPLOMAT omvat tandheelkundige units, krukken en lampen. Al haar producten blinken uit in kwaliteit, ergonomie en veelzijdigheid en zullen zeker voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende tandheelkundige professionals.

Dit is hoe uw tandheelkunde verandert van gewoon in buitengewoon.

Diplomat Model Pro.

De nieuwe Diplomat Model Pro Line brengt uw praktijk gemakkelijk naar de 21e eeuw. Ontdek tevredenheid.

Nieuwe technologieën, digitalisering en intelligente oplossingen

Zoveel slimmer. Zoveel meer esthetisch. Diplomat Model PRO geeft antwoord op vragen die u wellicht nog niet heeft gesteld. Het verbindt mensen en machines op een gerichte, efficiënte manier. Het is alles wat je altijd al hebt gewild en de komende jaren en decennia nodig zult hebben.

Blijf niet achter. Word PRO.

Model PRO is alles wat je al weet en nog veel meer. State-of-the-art technologie verborgen in deze tandheelkundige unit is toonaangevend in de industrie. Tal van nieuwe functies, waaronder bediening via een tablet of probleemloos dagelijks onderhoud, maken deze tandheelkundige unit tot een must-have voor elke tandarts.

> Diplomat Model PRO

De workflow-campagne.

Ontdek technologie die de workflow van uw tandartspraktijk elegant en efficiënt maakt – alsof er een andere tandartsassistent in de kamer is.

Een tandartsstoel zou voor een arts moeten werken, niet andersom. Model PRO vertegenwoordigt een tandheelkundige oplossing voor de 21e eeuw.

Wat is de levensduur van Diplomat-apparatuur.

De levensduur van de systemen is 10 jaar. Maar zelfs vandaag de dag hebben we klanten die eenheden van 15 jaar oud gebruiken, omdat ze goed zijn onderhouden en verzorgd.

Hoeveel kleuren bekleding levert u?

We bieden 49 verschillende kleuren stoffering en twee soorten verschillende stoffen. We kunnen ook verschillende soorten schuim leveren om het best mogelijke comfort van onze stoel te bereiken.

Moet mijn eenheid alleen een witte kleur hebben?

Nee, u kunt een andere kleur kiezen dan de standaard witte kleur. Uw unit kan bijvoorbeeld zwart metallic zijn, als u dat wilt. Of u kiest voor een “kleurenset”, waarbij we sommige delen van de tandheelkundige unit in dezelfde kleur schilderen als de bekleding, om een ​​mooie match en structuur te creëren.

Staat de positie van instrumenten vast?

Nee, u kunt voor elk instrument een positie kiezen op basis van uw behoeften.

Heeft u een converteerbaar LINKS-RECHTS model van tandheelkundige unit?

Ja, ons nieuwe MODEL PRO is een volledig converteerbare eenheid die geschikt is voor plaatsen waar links- en rechtshandige mensen aan dezelfde eenheid werken. Convertibiliteit is heel eenvoudig en kan binnen enkele seconden van links naar rechts en vice versa worden gedaan.

Kan ik mijn externe apparaat aansluiten op de tandartsunit van Diplomat?

Ja, op MODEL PRO is er een optie om indien nodig een extern apparaat aan te sluiten. Aansluitingen voor lucht, water en stroom zijn beschikbaar.