Tandartsapparatuur

Uitgebreid assortiment met tandartsapparatuur en reparatieservice

Bent u op zoek naar tandartsapparatuur voor uw tandartspraktijk? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij zijn een jong modern bedrijf die is gespecialiseerd in de levering van tandartsapparatuur. Hierbij hebben wij zowel nieuwe als refurbished tandartsapparatuur in ons assortiment. Verder beschikken wij over een reparatieservice waarbij wij iedere dag voor u klaar staan om uw apparatuur te onderhouden of te repareren. Wij gaan secuur en efficiënt te werk, zowel bij u op locatie of vanuit ons kantoor in Rotterdam-Nesselande. Wilt apparatuur laten repareren of een onderhoudsverzoek indienen? Vul het formulier in met uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Contact ons met tandartsapparatuur zoals tandartsstoelen

Of u nu een nieuwe tandartspraktijk gaat opstarten, uw bestaande praktijk een upgrade geeft of dat u uw praktijk uitbreidt met gespecialiseerde diensten, er is veel tandartsapparatuur nodig om uw behandelingen te kunnen uitvoeren. In onze webshop vindt u allerlei tandartsbenodigdheden opgedeeld in handige categorieën. Zo hoeft u niet eindeloos door het aanbod te scrollen totdat u bent bij het product waar u naar op zoekt bent. Als u net begint is de investering in tandartsstoelen een slimme keuze om mee te beginnen. Het is belangrijk om een stoel uit te zoeken die comfortabel is voor de patiënt en voor u als tandarts. Let er bijvoorbeeld op dat de stoelen draaibaar zijn, ergonomisch vormgegeven en een gemakkelijk armsteun hebben. Hierdoor kan de patiënt gemakkelijk op en af de stoel stappen. Veel tandartsen vinden het ook handig dat de tandartsstoel een voetschakelaar of touchpad heeft. Kortom genoeg opties om uit te kiezen. Gaat u voor een nieuwe tandartsstoel of een refurbished exemplaar? Neem een kijkje in de onze tandartsgroothandel om een tandartsstoel uit te kiezen die bij uw praktijk past.

Tandartsapparatuur

Waar moet u op letten als u nieuwe tandartsapparatuur uitzoekt?

Bij het zoeken naar nieuwe tandartsbenodigdheden het van belang om een aantal overwegingen in het achterhoofd te houden. Veel overwegen hangen af van de specifieke apparatuur waar u naar op zoek bent. Toch zijn er een aantal universele tips mee te geven. Allereerst is het van belang om een plan te hebben voor hoe u de apparatuur in uw praktijk gaat gebruiken. Vervolgens zorgt u ervoor dat uw personeel de juiste kennis bezit om met de apparatuur te kunnen werken. Daarna kunt u een plan maken over hoe uw nieuwe diensten met uw nieuwe apparatuur op de markt gaat brengen. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.