Tandtechnische apparatuur

Tandtechnische apparatuur: aanschaf en onderhoud

Wilt u tandtechnische apparatuur online aanschaffen? Wij maken dit als tandartsbenodigdheden leveranciers mogelijk door een uitgebreid assortiment online aan te bieden. Denk aan boren, disposables en hand- en hoekstukken. In onze webshop vindt u zowel nieuwe als refurbished tandartsproducten. Dit zijn producten die al eerder zijn gebruikt en die door een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. Voordat ze in de webshop komen te staan wordt alle tandtechnische apparatuur uitgebreid gecontroleerd, gerepareerd en getest. Daarnaast bieden wij u ook een reparatie- en onderhoudsservice aan. Onze monteurs staan iedere dag klaar voor het repareren van uw tandtechnische apparatuur. Hierbij gaan wij secuur en efficiënt te werk. Heeft u een reparatie of onderhoudsverzoek? Vul het aanvraagformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Tandtechnische apparatuur | Dental Express B.V.

Investeren in tandtechnische apparatuur

Als tandarts heeft u natuurlijk het beste met uw patiënten voor en zorgt u voor een goede dienstverlening. Door te investeren in de juiste tandtechnische apparatuur kunt u deze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen. Waarschijnlijk heeft u al wel gelezen over nieuw ontwikkelde technologieën op het gebied van apparatuur, die de behandeling net wat aangenamer en efficiënter kunnen maken. Daarbij neemt u door het aanschaffen van high-end tandtechnische apparatuur een concurrerende positie in ten opzichte van andere tandartsen. Verder zorgt apparatuur van hoge kwaliteit ervoor dat u preventief gebitsproblemen kunt voorkomen. Kortom: voor uw cliënten en voor uzelf heeft het investeren in tandtechnische apparatuur van hoge kwaliteit veel voordelen te bieden. Bekijk direct de webshop en schaf uw benodigdheden aan! Komt u er tijdens de bestelling niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Refurbished apparatuur aanschaffen

Naast nieuwe tandtechnische apparatuur kunt u ook bij ons terecht voor refurbished apparatuur. Qua kwaliteit zijn deze nauwelijks te onderscheiden van nieuwe producten omdat onze experts ervoor zorgen dat ze nauwkeurig worden gecontroleerd en gerepareerd. Vervolgens wordt het refurbished exemplaar nog een keer getest om te checken of het aan alle vooraf opgestelde kwaliteitseisen voldoet. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een kwalitatief goed product aanschaft. Het voordeel van een refurbished product kopen is dat u voordeliger uit bent en u een steentje kunt bijdragen aan het milieu. Ga direct naar de webshop om alle refurbished apparatuur te bekijken! Heeft u vragen over onze tandtechnische apparatuur? Schroom niet om contact op te nemen.